Annons
AnnonsPERFECT KNIT


IMG_0805 (kopia)

Ibland hittar med plagget som har DET. Ni vet som passar till allt, som får en känna sig snygg och som går att bära på flera olika sätt. Här har ni ett av mina senaste tillskott till min basgarderob. Denna fantastiska tröja uppfyller alla krav ovan och jag kan verkligen rekommendera den.

Annons

Nu på 50%, ni hittar den här. (låt er inte luras av bilden, för den gör sig verkligen inte rättvis där)

Sometimes you find a garment that is just perfect. You know that garment that goes with everything in yours closet and can be worn in several different ways. Here you have one of my latest addition to my basic wardrobe. This amazing sweater have all the requirements above and I can really recommend it. Now at 50%, you’ll find it here.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/01/16/look-10/