Annons
Annonswelcome


HEJ alla nya och gamla, SÅ kul att äntligen vara här. För er som inte har koll på mig så jobbar jag som stylist, shoppar som en tok i perioder, är besatt av banansmak och är oftast väldigt lycklig. Det bästa jag vet är att åka på äventyr i världen, mina bästa vänner, NEW YORK, min kille Jimmy, att äta middagar, min familj, att dansa till hip hop musik och Noah (familjens hund).

Här kommer jag att bjuda främst på mode, inspiration, shopping, mitt jobb som stylist och glimtar ur min vardag. När jag reser som jag gör en hel del, får ni alltid följa med. Som start i min nya blogg skulle jag vilja veta från er vad ni vill se mer av här i bloggen? Om det är något ni saknat etc, så hit me! Annars, välkomna!

Hello and welcome to my new blog. I’m so happy to be here. For those of you who do not know who I am: I’m working as a stylist, I’m a shopaholic, I love the taste of banana and I’m usually very happy. The best things I know is to travel around the world, my best friends, NEW YORK, my bf Jimmy, dinners, my family, dancing to hip hop music and Noah (my dog).

My blog is all about fashion, inspiration, shopping, my job as a stylist and snaps from my everyday life. As a start in my new blog I would like to know from you what you want to see more? If there is anything you missed etc, so hit me! Otherwise, welcome to my new place!

Annons
TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/01/15/70th/