Annons
AnnonsFRIDAY


DSC_0053

Just nu är det inte helt lätt att klä sig, kalla och regniga dagar! Idag körde jag på en kombination med byxor och kjol! Gillar lager på lager effekten. Veckan som varit har inneburit helt sinnessjukt mycket jobb, jag har precis landat i soffan hos mamma och pappa.

Annons

Så nu tänkte jag ta helg! Jacka/HM Tröja/Filippa K Byxor/Gina Tricot Väska/Céline Photos Charlotte Håkanson

It’s not easy to dress these cold and rainy days! Today I combines trousers together with a skirt! Like the layering effect. This week was a bit hectic and i had a lot of work to do. I have just landed on the couch at mom and dad house. Next up: weekend! Jacket/HM Sweater/Filippa K Pants/Gina Tricot Bag/Céline Photos Charlotte Håkanson

 DSC_0068 (kopia)

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/01/16/welcome/