Annons
AnnonsVACATION


IMG_0535 (kopia)

IMG_0619 (kopia)

IMG_0515 (kopia)

IMG_0610-kopia (kopia)

IMG_0557 (kopia)

Sista dagen på stranden idag. Det har varit en helt fantastisk resa som jag kommer kunna leva på länge men som vanligt ska det blir kul att komma hem till familj,vännerna och jobbet! Vi började dagen med en mini brunch utöver det har vi mest slappad förutom att vi paddla kajak i 1 h!

Annons

Today is our last day here in Thailand. It has been an absolutely wonderful vacation but it will be nice to come home now, to family friends and to work. Today we have been on the beach, eating brunch and paddled a kayak for an hour!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/01/10/sale/