Annons
AnnonsMITT 2014


Beskriv ditt år med 3 ord? Framgångsrikt, lyckligt och stressigt.

IMG_5873 (kopia)

IMG_3668-kopia

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Sure thing, how many drinks, vixen – miguel. Power trip – J.Cole. Something special – Miguel Cammpbell. From time, margins room, headlines, to much, 0 to 100 – Drake. Broder, chilla lide & fakkin fin – Labyrint. Poetic justice – Kendrick Lamar. Den här listan kan bli lång eftersom att jag alltid har en lur i ena örat..

Annons

IMG_0188 (kopia)

IMG_3749 (kopia)

Vart reste du under 2014?
New York, Amsterdam, Mallorca, Köpenhamn, Kroatien, Barcelona, New York igen, Amsterdam igen, Berlin, Paris, Köpenhamn igen och tillsist Thailand samt ca 10 ggr till älskade Stockholm.

IMG_0289 (kopia)

IMG_3589

IMG_5589

Har du blivit bättre på något? Absolut! Dels på att inte låta mig bli besviken i onödan och att inte lägga energi på sånt som ger mig dålig energi. Jag har blivit bättre på shopping, köper inte så mycket strunt och onödigheter längre. Utan färre och dyrare saker (fast jag kan fortfarande blir bättre här.) Jag har valt att jobba väldigt mycket under 2014 och i samband med det har jag lärt mig att jag måste hoppa över vissa saker jag egentligen skulle vilja göra, men där tiden inte räcker till. Jag har även lärt mig att känna av hur mycket stress jag mår bra av samt när jag behöver varva ner och säga nej.

Vad var extra bra detta året?
Även om 2014 har inneburit en hel del jobb så tycker jag ändå att jag lyckats balansera det med vännerna, killen och familjen. Jag har haft väldigt roligt och mysigt. Extra bra med 2014 var också alla resor! Jag har fortsatt att hålla mitt motto, ”att göra varje dag till den bästa möjliga”. Jag har lärt mig att njuta av stunder på ett annat sätt och att leva länge på händelser och upplevelser.

IMG_5575-kopia

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Dels att få erbjudandet om att börja blogga här på modette och att bloggen bara växer är fantastiskt kul. Samt att det kommer hända ytterligare saker för bloggen inom den närmsta tiden. Att få vara ambassadör för Trendsales. Och allra främst, att jag på Gina har blivit riktigt säker i min roll men att jag ändå fortsätter att utvecklas. Det har varit fantastiskt att styla samt jobba med grymma team. Här är några av de stylingjobb jag har gjort under 2014 som jag känner mig riktigt stolt över.

Namnlöst-1

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Ta tag i mitt körkort, träna regelbundet, jobba med lägenheten, träffa familjen + mormor & morfar ännu mer, laga mer mat, spara pengar samt fortsätta att vara en bra vän och flickvän.

Bästa köpet du gjorde? Mina två drömväskor och sandalerna från Hermès.

IMG_5968 (kopia)

IMG_1214 (kopia)

IMG_54101

Vem saknade du?
Jag saknade/saknar min farmor som gick bort i höstas, jag har även längtat efter att få komma till Tunisen och min släkt där. Saknar även min farbror med familj som bor i Paris. Min Emeli som bor i Stockholm längtar jag också ofta efter samt min John då vi inte hunnit setts så mycket i år..

hannamw-915-2

Tror du 2015 kommer bli lika bra? 2014 är svårslaget, men jag tror att 2015 kommer bli minst lika bra iaf.

Vad kommer du sakna från 2014? Farmor som inte finns i livet längre <3

Vad och vilka gjorde dig lycklig under 2014? Min Jimmy, är så glad att han är min. Mina tjejer och min familj <3 Mitt jobb, alla jobbresor med Astrid, vinkvällar och galna utekvällar med tjejerna. Min hund. Tannaz<3 Resorna. Espresso-stunder med min Emelie. Weekend i Köpenhamn med bästa Sophie, jimmy och sorre. Restaurang besök. Hemmakvällar med J. New York med mamma. Musik. Att få vara frisk.

jjkljkl

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/01/07/koh-lanta/