Annons
AnnonsPOSTCARD FROM MY VACATION


IMG_9865

IMG_0006

IMG_9996 (kopia)

IMG_9966 (kopia)

IMG_9835 (kopia)

De internet som vi har på ”hotellet” (vi bor i bungalows på stranden just nu) har inte haft tillräckligt stark koppling för att ladda upp bilder, men nu så! Så här ser ni lite bilder från de senaste dagarna, vi har det så underbart och jag försöker njuta varje sekund! Nyårsafton firades på en strand med horisonten som utsikt..

Annons

Först åt vi en enkel men väldigt god thai middag och sedan dansade vi på en utav klubbarna på stranden. Hoppas eran nyår var magisk den med! PUSS

The poor updating of the blog the past few days depends on very slow internet connection. But here you have a postcard from the past days.. Our new years eve was amazing, it was spent on the beach with a simple but very good thai dinner. Later on we danced on the beach where there was a big beach party. I hope you had a stunning new years eve too!

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/12/28/vacation-8/