Annons
AnnonsFRIDAY


DSC_0750

Gårdagens klädsel, Kjol/Gina Tricot Tröja/Acne herr Väska/Céline Sneakers/Acne. Hoppas början på helgen varit bra för eran del. Min har varit mysig och lugn, jag känner mig inte helt frisk så det blir lugn kväll i soffan för min del vilket faktiskt känns skönt med tanke på kommande veckor. 

Annons

 Photo: Charlotte Håkanson.

Yesterday’s outfit, Skirt/Gina Tricot Sweater/Acne Men Bag/Céline Sneakers/Acne. Hope the start of the weekend has been good for you! My weekend has been really cozy and calm so far, I feel sick so tonight I just going to lie on the couch and eat a good dinner with my bf. Photo: Charlotte Håkanson.

DSC_0812 (kopia)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/11/14/close-shirt/