Annons
AnnonsEnvii / Proenza Schouler


jfkrkgjekrghjre

Som ni vet så är jackan till höger från Proenza min drömjacka som jag aldrig någonsin kommer vilja/kunna köpa pga priset. Därför blev jag väldigt glad när jag klickade mig in på Pernilles blogg och fick se att hon gjort en liknande variant i ull för

Annons

Envii by Pernille Teisbaek. Den kommer snart finnas till försäljning och jag kommer inte vara sen på att se till att en blir min!

As you know, this jacket to the right from Proenza is my dream jacket that i never ever going to be able to buy because of the price.  Therefore, I was very happy when I looked at Pernilles blog and saw that she had made a similar one in wool for Envii by Pernille Teisbaek. It will soon be available for sale and I going to buy it for sure!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/11/11/jane-koenig-2/