Annons
AnnonsYESTERDAY


IMG_1123 (kopia)

Igår när jag skulle blogga så var det nått fel på sidan, så därav gles uppdatering den här helgen men det blir ändring på det den här veckan. Jag har ju nått fint att visa er (har ej fått tid att fota av den än, men imon!! promise..) Som ni kanske sett på instagram så var jag på maskerad igår och jag var sjöjungfru.

Annons

Hade bästa kvällen som jag sent kommer att glömma.

Yesterday when I would update the blog, it was something wrong with the page, so thats why it was empty here this weekend. As you may have seen on instagram, I was at a costume party last night. And I was dressed as a mermaid, I have so much fun with my friends and b friend and his amazing friends.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/11/07/mind-23/