Annons
AnnonsFAVORITES


DSC_8826 (kopia)

Höstens favorit skor? Från mango. / This autumn’s favorite shoes? From Mango. Photo: Charlotte Håkanson

Hoppas ni har haft en bra helg, det har jag. Men nu är jag taggad på ny vecka och nästa helg väntar weekend i Köpenhamn med Jimmy, Sophie och Sorre.

Annons

Så mysigt, så har ni några tips på restauranger eller shopping så säg till. / I hope you had a good weekend. Now I look forward to the upcoming week with work. And next weekend I’m going to Copenhagen. So if you have any good restaurants or shopping tips, let me know.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/10/25/goteborg/