Annons
AnnonsTIP OFF THE WEEK


5F4A88121 (kopia)

Den här veckans tips går till den här Proenza Schouler budget alternativet som jag visat er tidigare, ni hittar den på Weekday. Glöm inte att kolla in vad Joanna tipsar om den här veckan. / This week I want to tip you about this jacket, that you can find at Weekday now.

Annons

A really good budget alternative to my dream jacket from Proenza Schouler. Don’t forget to check out what Joanna’s tips is about this week.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/10/16/chloe-ss15/