Annons
AnnonsWEEKEND MODE ON


anja-rubik-by-lachlan-bailey-for-vogue-paris-october-2014-9

anja-rubik-by-lachlan-bailey-for-vogue-paris-october-2014-6

anja-rubik-by-lachlan-bailey-for-vogue-paris-october-2014-2

Featuring Anja Rubik by Lachlan Bailey

Har suttit på kontoret tills nu, imorgon åker jag till Stockholm för att styla våran julkampanj, det har varit en utmaning att få ihop allt men det kommer bli så bra! Så nu går jag på helg, ska käka mat och dricka nått gott på Vinci med några av tjejerna.

Annons

Därefter ska jag möta upp Jimmy för att smida planer inför våran vinter resa. Hörs mer imon!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/10/10/tip-week-5/