Annons
AnnonsNEW YORK


IMG_9961 (kopia)

IMG_0019 (kopia)

IMG_0051 (kopia)

IMG_9987 (kopia)

IMG_0032 (kopia)

IMG_0042 (kopia)

Några bilder från sista dagen, har mer att visa dock men det får ni se i veckan.. Den här dagen tillbringades i Bryant park, frukost på franskt cafe och strosande på favoritgatorna. Gick förbi bästa juice haket och köpte present till Jimmy på J.Crew (Grymma för kille).

Some pictures from the last day in NYC, but I will show you more pics from my trip during this week. Our last day was spent in Bryant park, breakfast at a French cafe and strolling around. I also past by J.Crew and bought a gift to Jimmy at J.Crew.

Annons
TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/09/12/tip-week/