Annons
AnnonsSTOCKHOLM


IMG_5724 (kopia)

IMG_5746 (kopia)

Jag fullbokar ju gärna mina dagar (hej hyperaktiva människa) och speciellt när jag är här uppe! Så idag har jag förutom att jobba hunnit med en lunch med Rami, haft spännande möten, tagit en runda på stan och avslutningsvis middag på Riche med min fina Caroline. Jag åt det bästa jag vet, köttbullar! Och är det någonstans man ska beställa dem så är det på Riche.. Nu ligger jag i sängen på hotellet och ska gå igenom mejlen innan jag ska ringa mina bästa där hemma, (saknar er). Puss

Today I made quite a lot. I worked, had lunch with Rami, had exciting meetings and i just came home after dinner with Caroline. I ate the best I know, Swedish meatballs (Riche have the best meatballs). Now I lie in bed at the hotel and will go through the email before I’ll call my friend and family at home, (miss you guys)..

Annons
TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/08/24/saturday/