Annons
AnnonsBAGS


bags

Snart ska jag ju investera i en väska men jag har årets besluts-ångest, så då tänkte jag att jag frågar er vad ni tycker! Det står mellan en Balenciga i grönt (skinn) eller en i offblack (mocka). Eller en Céline (modellen längst ner till vänster).

Annons

Eller en Chanel i modellen ovan.. Vilken röstar ni på? Tell me!

Soon I will invest in a bag, but I have not decide which one, so I thought, I ask you which one I should go for! It stands between a Balenciga in green (leather) or in Offblack (suede). Or a Céline (the model to the left). Or a Chanel, in the model above.. What you vote for? Tell me!

TAGGAR
29 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/08/21/jackets/