Annons
AnnonsACNE


IMG_5588 (kopia)

Jag måste erkänna att jag ofta har turen med mig när det gäller att fynda plagg. Jag har velat ha den här tröjan från Acne sedan jag såg den första gången, men alltid tyckt att den har varit för dyr. Tror ni inte att jag springer på den för några veckor sedan, rejält nedsatt.

Annons

Köpte den utan att ens tveka!

I have had this sweater on my mind, since I saw it for the first time. But I have not bought it, because i think it was too expensive.  But while ago I found it on sale, then  I bought it immediately.

IMG_5589 (kopia)

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/08/14/work-3/