Annons
AnnonsWORK


IMG_5575 (kopia)

Den här kvällen har gått åt till planering av kommande stylingjobb, gå igenom vilka visningar jag ska gå på, planera klädsel inför guldknappen och inspirations-spaning! Imon är det Fredag och ett spännande möte väntar.

Annons

Hoppas jag hinner få min Acne tröja som jag äntligen fått tummen ur att beställa, så att jag kan visa er den i helgen. Hörs mer imon!

Tonight I planned my next styling job, made a schedule for the upcoming fashion week, I’ve also been thinking about what to wear at ”guldknappen” and I have been looking for inspiration. I hope I get my Acne sweater tomorrow that I finally have ordered, if I get it I’ll show you my new love this weekend.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/08/14/tavling-trendsales/