Annons
AnnonsCOPENHAGEN


IMG_5432-copy

IMG_5481 copy

Igår var jag i Köpenhamn, kollade in ss15 kollektioner bla och gud vilken fin vår vi har att se fram emot. Jag hann även med en kaffe på stan innan tåget gick hem igen. Och så här såg jag ut: Skirt/Gina Tricot Top/CK Sandals/Hermès.

Yesterday I was in Copenhagen, I checked out different SS15 collection. I also had time for a coffee in the lovely town before the train went back home. And I wore: Skirt/Gina Tricot Top/CK Sandals/Hermès.

IMG_5417 copy

Annons
TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/08/09/new-4/