Annons
AnnonsYESTERDAY


DSC_6176 (kopia)

Blev en simpel och klassisk look igår, jeans, marinblått och beiget! Jag trodde att den här månaden skulle bli ganska lugn, men så fel man kan ha.. Full fart redan! Imon åker jag till Köpenhamn, och på lördag blir det brakar utgång med tjejerna i Göteborg.

Annons

Shorts/Second hand, levis 501 Sweater/Gina Tricot Trenchcoat/Zara Bag/Mulberry Shoes/ATP. Photo:  Evelina!DSC_6192

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/08/06/hermes/