Annons
AnnonsON MY MIND


jdjkfdskgdkfg

Jag letar just nu efter ett par jeans i tvätten ovan. Vill helst ha ett par second hand Levis, men har inte hittat några klockrena ännu! I höst går jag gärna klädd väldigt basic: jeans, t.shirt och stickat! Däremot kommer jag jobba mycket med detaljer.

Annons

Just nu letar jag efter de perfekta slingback’s klackarna ha till jobbet, samt drömväskan som ska inhandlas i NYC (inte den på bilden, även om jag gärna vill ha den i min ägo också). Och ni som hängt med här ett tag vet att jag är mycket för huvudbonader, så jag fastande för den hör kepsen i ull. Och som jag nämnt tidigare så är jag inne på grönt överlag just nu och inte minst sagt i inredningsväg. Det här soffbordet står högt högt upp på önskelistan..

T.shirt&Jeans/ CK Bag/Proenza Schouler Sweater/Iasbel Marant Heels/Paul Andrew Table/OX Design

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/08/02/cellfix/