Annons
AnnonsBACK TO WORK


222IMG_5391 (kopia)

Snart är det dags för rutiner och jobb igen och jag tänker den här hösten bli något mer organiserad än vad jag brukar vara, jag är nämligen ett organiserat kaos som jag så fint kallar det och jag gillar verkligen att vara det.

Annons

Men jag tänkte ändå bli lite lite mer ordningsam framöver!

Så när jag tappade min telefon i marken härom dagen, så gick rutan i tusen bitar och det var inte riktigt så jag ville att mitt lite mer organiserade liv skulle börja. Så jag vände mig till Cellfix som med bästa servicen fixade den på någon timme och tipsade mig om superskydd så att det inte händer igen. Gå dit om telefonen åker i marken!!!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/08/01/mind-8/