Annons
AnnonsBARCELONA


IMG_5367 (kopia)

IMG_5341 (kopia)

IMG_5377 (kopia)

IMG_5357

IMG_5204 (kopia)

IMG_5158 (kopia)

IMG_5383 (kopia)

Sista bilderna från Barcelona.. Landade vid 17.00 och nu sitter jag i soffan med Jimmy efter att ha ätit favorit pastan. Kvällen kommer att spenderas i soffan, skedande med killen som jag har saknat samt med en bra film! Vi hörs mer imon.

Last pictures from Barcelona.. I landed at 17:00 and now I’m sitting on the couch with Jimmy after eating our favorite pasta. The evening will be spent on the sofa with a good movie! Talk to you later..

Annons
TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/31/summer-fall-whish-list/