Annons
AnnonsLINEN


IMG_4945 copy

beställde den här kjolen som jag velat ha ett bra tag, men alltid känt att den har varit lite för dyr! Men så hittade jag den på 50% och då kunde jag inte stå emot. Den kommer hänga med till Barcelona och säkerligen bli en semesterfavorit!

I’ve had this skirt on my mind for a long time now, and then I found it on sale, so I bought it! I believe it will become a holiday favorite and I will consecrate it in Barcelona.

Annons

skirt/From Acne.

IMG_4946 copy

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/22/mind-7/