Annons
AnnonsBARCELONA


hejkfhejkwfew

På fredag åker jag och mina tjejer till Barcelona en vecka.. Jag älskar verkligen den staden och har varit där många gånger men det var ett tag sedan nu. Så nu undrar jag om ni kan ge mig alla tips ni har om Barcelona, restauranger, klubbar (gärna tips på bra hiphop & rnb klubbar), barer, utkiksplatser, afterbech..

Annons

ah ni fattar grejen va?! TACK!!

On Friday I will go to Barcelona for one week, with my best girlfriends. If you have any recommen-dations, please tell me! Restaurants, night clubs, bars, after beach.. think you get it. Thanks !!!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/20/mind-6/