Annons
AnnonsLAST DAY


IMG_4473 (kopia)

IMG_4522 (kopia)

IMG_4551

IMG_4571 (kopia)

IMG_4352 (kopia)

Då var den här sjukt underbara resan (som vi längtat så mycket efter) över. Jag har verkligen njutit så mycket det bara går och även om resan har inneburit en hel del jobb (bloggen alltså, hoppas ni har uppskattat den daglig semester-uppdatering) så känner jag mig väldigt utvilad och avslappnad! Jag har fått SÅ många frågor om Kroatien och jag hoppas inte att jag lovar för mycket nu, men ska verkligen försöka få upp en Kroatien guide redan imon.

I övrigt kan ni förbereda er på en vecka med mer modeinriktad uppdatering och en hel del outfitbilder, innan ni får följa med på min tjejresa till Barcelona om 8 dagar! Och en rolig sak till, imon släpper jag min bloppis i samarbete med Trendsales! Jag har verkligen tvingat mig själv att göra mig av med saker som jag tycker är SÅ fina. I min shoppingtakt så måste man rensa ofta, för att få plats samt ha tid att använda det nya. Det känns lite mer sunt samtidigt som jag vet att många av er uppskattar mina bloppisar. Hörs mer imon, men först bjuder jag på några semesterbilder till.

Then I was back home in Sweden again, we’ve had such a great trip. I feel very relaxed and happy after this vacation. I’ve received so many questions about croatia and I will make a guide for you, tomorrow already! This week I will update more about fashion again and ofc some outfit post. And I have good news for you, tomorrow I’ll release my bloppis in collaboration with Trendsales. I really forced myself to sell items that i like very much.. In my frequent way of shopping I have to get rid of some of my lovely clothes to be able to by new stuff and it feels a little more healthy!

Annons
TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/15/brac-3/