Annons
AnnonsROAD TRIP


IMG_3589

IMG_3570 (kopia)

IMG_3456 (kopia)

IMG_3594 (kopia)

IMG_3493 (kopia)

IMG_3484 (kopia)

IMG_3478 (kopia)

IMG_3474 (kopia)

IMG_3596 (kopia)

IMG_3564 (kopia)

Igår hyrde vi alltså den söta bubblan ni kan se på bilderna ovan och åkte runt på ön! Vi åt lunch i en jätte mysig by (jag åt Lignje, en typsik Kroatisk rätt) vi drack våran favorit öl i bergen och upptäckte nya helt fantastiska ställen! Jag har fått många frågor kring skjortan jag har jag på mig och det är Jimmys, ni hittar den på h&m herr.

Annons

I övrigt har jag på mig shorts från Levis, Sandaler från ATP, väska från LV och hatten köpte jag på en marknad här nere!

So yesterday we rented a car (how cute btw?) and we drove around the island! We ate lunch in a small cozy village, drank our favorite beer in the mountains and discovered new totally amazing places. I have received many questions about the shirt I’m wearing, it’s Jimmy’s from h&m men! Otherwise I’m wearing shorts from levis, shoes from ATP, bag from LV and hat from a market here in Hvar! 

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/08/1028/