Annons
AnnonsISLAND


IMG_3364 (kopia)

IMG_3365 (kopia)

När jag inte trodde det kunde bli så mycket finare, så kunde det visst det! Vi åkte över till en liten ö med båt idag, där det fanns en grym beach club som vi hängde på hela dagen!  Så sjukt härligt, åt jätte god pasta och drack jordgubbsmojito! Nu ska vi dricka drinkar på våran fantastiska balkong och sedan hämta upp pizza! Jag har massvis med bilder från dagen, men måst gå nu, så vi hörs mer sen! 

Annons

Shoes/Isabel Marant Top/Weekday Skirt/Zara.

Today we went to a small island by boat, there was a awesome beach club there! So beautiful, we ate really good pasta and drank strawberry mojito! Tonight we are going to drink cocktails at our amazing balcony! I have lots of pictures from the day, but had to go now, so I will talk to you later! Shoes/Isabel Marant Top/Weekday Skirt/Zara.

 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/06/vacayy/