Annons
AnnonsVACAYY


IMG_3064 (kopia)

2222IMG_3086 (kopia)

IMG_3130 (kopia)

IMG_3140 (kopia)

222IMG_3082 (kopia)

IMG_3045 (kopia)

IMG_3106 (kopia)

Hej, hoppas allt är bra med er! Vi har haft ännu en skön dag på stranden. Nu sitter vi på balkongen och kollar utöver havet, aså den utsikten vi har är helt sjuk, så fint! Ska hoppa in i duschen nu för att sedan gå ner mot stan för middag och drinkar!

Hi, we’ve had another nice day at the beach.

Annons

Now we are sitting on the balcony and watching over the sea, the view we have is crazy, so beautiful !! Now I will take a shower and then go down to the town for dinner and drinks! Talk to you later!

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/06/linen/