Annons
AnnonsISABEL MARANT


IMG_2481 (kopia)

IMG_2485 (kopia)

Äntligen blev dem mina. Hur löser man nått som är slutsålt världen över då? Trendsales såklart!! Hittade ett par i rätt storlek, helt oanvända med kvitto och kartong. Dem kommer få följa med mig på många semestrar framöver!

And they’re finally mine! So where do you find products that are sold all over the world? Trendsales of course! Found a couple that was completely unused, with receipt and shoebox. They will go with me on many future vacations!

Annons

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/02/guess/