Annons
AnnonsVACATION


IMG_2167 (kopia)

IMG_2172 (kopia)

Håller på att packa inför Kroatien på fredag (i tid för en gång skull)! Ovan kan ni se mina solfavoriter, in och after sun från plz buin och även biotherms after sun! Köpte en nya bikini häromdagen som ni kan skymta på bilden.. Längtar så till taxin kommer och hämtar upp oss på fredagnatt, den här semestern är så välbehövlig!

Annons

Above you can see my favorites products for vacations! In and after-sun from plz buin and even biotherms after sun is really great! I bought a new bikini yesterday as you can see in the picture, btw this holiday is so much needed!!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/30/monday/