Annons
AnnonsON MY MIND


Tods-865x576 (kopia)

Shorts/Isabel Marant Sandals/Gucci Parfume/Elie Saab Top/Isabel Marant 

Två av ovan blev mina i veckan, ska visa er så fort jag får hem dem! Hoppas ni har en bra tisdag, jag jobbar just nu mina sista timmat innan jag går på semester.

Annons

Sedan ska jag fixa naglarna hos Mimmi, på familjen Sandwall och efter det hem och packa. Vi hörs mer sedan, med en dagens!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/07/01/vacation-5/