Annons
AnnonsTHIS SKIRT


IMG_1831 copy

Jag har letat och letat efter den här kjolen från zara. Och helt plötsligt hängde den där framför mig, i rätt storlek! Den kommer användas flitigt på semestern. 5 dagar kvar, men innan dess några dagars jobb och Köpenhamn med

Annons

Ellen för att hänga med Trendsales-gänget, ska bli så kul! Den här söndagen kommer gå åt att packa och organisera upp kommande vecka.

/

I’ve been looking and looking for this skirt from Zara. And suddenly it hung there in front of me, in the right size! Will be used a lot on my upcoming holiday. 5 days left to Croatia, but before that I’ll work a few days and go to Copenhagen with Ellen to meet the Trendsales crew, will be so much fun! Talk to you later!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/28/new-2/