Annons
AnnonsTRENDSLESTÄVLING – DAGMAR BIKINI


jhdjfhdsfhjdk

HALLÅ ELLER – Jag har världens bästa tävling till er, så här lagom till semestern! Ni kan nu vinna den här sjukt fina bikinin (en storfavorit hos mig) från

Annons

Dagmar. Till ett värde av 1300 kr.

För att vara med och tävla krävs följande: Klicka er in på Trendsales.se, registrera er för medlemskap och skriv sedan en kommentar till detta inlägg med ditt medlemsnamn.

Att vara med medlem på Trendsales är helt gratis och det är en trygg och säker handel.  Utbudet är enormt och jag själv sitter dagligen och kikar efter nya fynd! Tävlingen pågår fram till och med Söndag 29:e juni till 00.00. Vinnaren kontaktas på måndag den 30:e juni! KÖR NU!!

TAGGAR
101 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/26/summer-fall/