Annons
AnnonsPALMA


IMG_1190

Idag hyrde vi bil och körde in till Palma, (vi bor en bit utanför) för lite shopping och strosande.. På mig hade jag denna omlottklänning (en favorit jag fick låna från jobbet) kommer in på Gina Tricot i juli! I övrigt clutch från LV och sandaler från Balenciaga.

/ Today we rent a car, to go to Palma. To do some shopping and just for walking around in this nice city. I wore this wrapped dress from Gian Tricot, which you will find in stores and online in July. Otherwise i wore clutch from LV and sandals from Balenciaga. 

IMG_1152 (kopia)

Annons

IMG_1158 (kopia)

Älskar Palma och speciellt alla vackra dörrar och fönster!

/ I love Palma, and i adore all beautiful windows and doors! 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/17/calabona/