Annons
AnnonsVACATION


IMG_0761 (kopia)

IMG_0786

IMG_0754 (kopia)

IMG_0822 (kopia)

IMG_0757 (kopia)

Idag har det blåst en hel del här, men det har inte gjort nått! Jag och mamma tog en promenad längs havet, hittade en mysig bar (bild 1) och drack sangria! Helt sjukt vad miljö inspirerar mig, kolla sista bilden..

Annons

Hur vackert? På mig ikväll hade jag en plisserad kjol som jag älskar (fick låna med mig den från jobbet), ni kan hitta den på Gina Tricot om några veckor!

/

There has been much wind today, but it has been nice here anyway! My mom and I took a walk along the ocean, found a cozy bar (photo 1) and drank sangria! It’s crazy what environment inspires me, just check out the last picture .. How beautiful? Btw, i love this pleased skirt on the pictures abow! You will find it at Gina Tricot in a few weeks!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/15/vacation-3/