Annons
AnnonsSHOOT


5F4A8164

Så mycket jobb just nu, men så roligt! Idag plåtar jag och Rami en story som kommer komma upp på Modette i mitten av juli! Sjukt kul.. Efter att vi är klara här ska vi gå och äta världens godaste hamburgare och sen går mitt flyg vid 19.00.

Annons

Åker tillbaka till Stockholm redan på måndag men måste hem och pussa på min kille lite innan.. Hör sen!

/

So much work right now, but so much fun! Today I shoot with Rami, we are doing a story that will be published on Modette in the middle of this summer! After we’re done here we’ll go and eat the world’s best burgers! My flight departs 19:00.. But I go back to Stockholm already on Monday, but have to go home and kiss my bfriend a little before!

5F4A8165

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/06/dinner-2/