Annons
AnnonsDINNER


IMG_9158

Nu ligger jag på hotellet efter en bättre middag med

Annons

Josefin och Joanna, så mysigt! Är riktigt trött nu och imon väntar plåtning och tidig frukost. Ska lyssna på favorit musiken och sen somna, hörs imon! Puss.

/

I am now at the hotel after a cozy dinner with Joanna and Josefin. I’m really tired now, and tomorrow I’ll eat early breakfast and then work a lot! I’ll listen to my favorite music now and then fall asleep, talk to you tomorrow!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/05/hello/