Annons
AnnonsSIMPLE LOOK


mkcdkcfd (kopia)

Så här såg jag ut i helgen, enkelt och bekvämt! Älskar färgen på shortsen, fyndade dem på en utförsäljning på jobbet! Mår ni bra annars? Jag mår bra, jag varvar just nu hård träning med väldigt mycket jobb! Om drygt en vecka åker jag på en veckas semester till den Spanska kusten, om jag längtar?

/

Above you can see how I saw this weekend, easily and comfortably! Love the color of the shorts, bargains them on a clearance sale at work! Are you all right otherwise? I feel good, I train hard and work a lot right now! But in a week I go on a week’s holiday to the Spanish coast, if I crave?

Annons

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/03/isabel-marant/