Annons
Annonsisabel marant


jag behövde en bloggfri helg, i dagarna flyttar jag bloggen (nu kan jag äntligen avslöja att det bär av till Modette) och jag är så taggad! Har i helgen förberett med att fota outfits och annat kul som ni kommer kunna läsa mer om på nya bloggen i veckan! Nu är det verkligen sovdags men jag ville bara kika in för att ge er en sneak peek på hur jag såg ut i helgen, i min nya favoritskjorta från Isabel Marant Etolie.. Photo: 

Annons

Ellen.

/

I needed a bloggfri weekend, soon I will be moving the blog (now I can finally reveal that I will be blogging on Modette) and I’m so psyched! Now it’s really time for bed but I just wanted to peek in, to give you a sneak peek at how I looked this weekend, in my new favorite shirt from Isabel Marant Etolie .. Photo: Ellen.

b3c5178e7a4d5614c29c132e6a73f204

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/06/03/jane-koenig/