Annons
AnnonsTRENDSALES


 Sitter och kollar runt på Trendsales och har hittat en hel del som jag tänker lägga bud på! Det är så fantastiskt att det nu finns en möjlighet att hitta riktigt bra märkesvaror både från föregående säsonger men också sånt som finns ute i butik just nu, till ett betydligt bättre pris! Så det känns väldigt roligt att nu också få avslöja att jag är Trendsales nya ambassadör i Sverige! Har ni kollat in sidan? Om inte, gör det!

Annons

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/04/22/87/