Annons
AnnonsSNEAK PEEK


 Långhelgen är nu nästan över och jag ser fram emot en spännande vecka med jobb.. Kom nyss hem från att ha grillat vid sjön, ska slänga ihop matlådor för veckan nu och sen krypa ner i sängen.. Här har ni en sneak peek på hur jag såg ut idag! Klänning/Rodebjer.

Annons

Klackar/Zara.

 /

The weekend is now almost over and I look forward to an exciting week with the job.. Here you have a sneak peek at how I looked today.. Photo & Edit: Evelina. Heels/Zara. Dress/Rodebjer

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2014/04/19/look-3/